Fitness


Kuva: Niklas Kapanen, malli: Sami Tuovinen
Kuva: Niklas Kapanen, malli: Sami Tuovinen


Kuva: Nfe pictures
Kuva: Nfe pictures


Fitness-kisabikinien valmistusprosessi:


1. Visio kisatyylistä ja bikinien ulkoasuun liittyvät toiveet 

Asiakas ottaa yhteyttä ompelijaan ja kertoo kiinnostuksestaan tilata kisabikinit. Kisabikinien suunnitteluprosessi ja yhteistyö alkaa.

Ensimmäisenä selvitetään fitness-laji ja kisojen ajankohta. Sen jälkeen lähdetään yhdessä suunnittelemaan kisabikinien ulkoasua asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kuuntelen asiakkaan vision ja hahmottelen asiakkaan kertoman mukaan bikinien ulkoasua.

Asiakkaan on hyvä lähettää sähköpostitse tai Instagramissa ideakuvia fitness-kisabikineistä. Mikäli ideakuvia ei vielä ole, pyydän etsimään sellaisia internetistä. Kuvat auttavat parhaiten hahmottamaan, millaista kisatyyliä asiakas tavoittelee. Tarjoan apua kuvien etsimiseen, jos kuvien löytäminen ja oikeanlaisen lookin etsiminen internetin kisakuvista tuntuu vaikealta.


2. Kisabikinien kankaan värin valitseminen

Kun bikinien yleishahmotelma on valmis, syvennytään tarkemmin bikinien suunnitteluun ja aletaan pohtia kisa-asun kankaan väriä. Asiakas voi itse ehdottaa bikinien väriä ja näyttää kuvia tietyn värimaailman ja värisävyn bikineistä. Autan bikinien kankaan värin valinnassa, mikäli tuntuu vaikealta valita bikinien pohjaväriä.

Bikinien värivalinta on aina yhteistyön tulosta. Näin taataan parhain mahdollinen väri, joka sointuu kisaajan omaan lookiin ja persoonaan. Tarkastelen asiakasta aina kokonaisuutena ja suhteutan värivalinnat kisaajan hiusten väriin, silmien väriin, ihon sävyyn ja yleiseen olemukseen. Kokonaisuutta tarkastelemalla saadaan valittua taatusti oikeanlainen pohjaväri bikineille.


 3. Bikiniyläosan valinta 

Kun bikinien väri on valittu, päätetään bikiniyläosan malli. Fitness-bikineissä on (x) erilaista yläosaa. Valintavaiheessa kerron jokaisen yläosan plussat ja miinukset. Lisäksi annan lajinomaisia suosituksia huomioiden fitness-laji, johon asiakas on menossa kisaamaan. Lopullisen yläosavalinnan tekee asiakas omien mieltymystensä mukaan.


 4. Koristelun valinta ja lopullinen budjetti

Pohjavärin ja bikinimallin valitsemisen jälkeen siirrytään pohtimaan bikinien koristelua. Tässä vaiheessa tulee puheeksi myös budjetti. Tuotteen hinta määräytyy koristeluun käytettyjen strassikivien määrän, laadun ja koristekuvioiden mukaan. Budjetin avulla pystytään määrittämään, minkälainen koristelu on mahdollista toteuttaa.  



Miksi kannattaa tilata bikinit Jessieltä?

Kaikki Jessien bikinit valmistetaan laadukkaasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olen ompelijana erityisen tarkka bikinien ulkonäöstä ja tuotteiden laadusta. Viimeistelen jokaisen sauman, ompeleen ja yksityiskohdan huolella, jotta kilpailijalla ei tule turhaa stressiä bikinien kestävyydestä. Ammattitaitoni perustuu vuosien kokemukseen ja kisabikinien valmistusprosesseihin perehtymiseen. Jessieltä saat taatusti kestäviä ja tyylikkäitä bikineitä, jotka loistavat ja tuovat kisalavalla persoonasi parhaalla mahdollisella tavalla esiin.  




Luo kotisivut ilmaiseksi!